Fredag.

Jag har inte blivit ett dugg klokare idag över mina beslut som måste göras. Ska hur som helst iväg och jobba nu, känner väl inte för det direkt men det ger ju pengar.

Ha en bra dag! Tjao.

Hjälp

Jag hatar sånt här. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv i höst? Har nu blivit erbjuden 3 jobb (ev. ett till). Lyxproblem jag vet(?). Jag har aldrig varit så här kluven förut. Kan jag se mig själv åka runt i hela Sverige och bo på hotell varje natt och sälja mobiltelefoner på dagarna? Jag vet inte. Sen så sa en god vän till mig nyss att jag är nog för snäll för att få folk till att köpa abonnemang. Snälla kan någon berätta för mig vad som är bäst för mig själv? Jag har seriöst ingen aning just nu....

Update: alla ger mig olika råd. En tror inte alls på mig och en annan god vän säger såhär; "Se glad ut, var vänlig, flörta lite och det kommer funka. För att man ska komma någonstans måste man tro på sig själv och jag är övertygad om att du fixar det Eve. Du har klarat dig lysande hittills så vad skulle kunna hindra dig i framtiden?"

Dom orden värmde kan jag säga...

liten kort uppdatering

Jag har blivit erbjuden jobb på Telenor Xpress, vet inte hur jag ska göra...

HJÄLP mig.

Alla dessa modebloggare...

Jag älskar kläder, det kan jag inte ljuga om, shopping är en mycket stor last jag har!
För kanske 1 år sen tyckte jag det var rätt kul och kika runt bland alla bloggar om mode för att bli inspierad till min egna stil. Men idag när man kollar runt, nästan alla ser likadana ut  och de skriver ju för sjutton om samma saker (gjorde de iofs säkert förr med)! Snälla kom på något nytt kära modebloggare (finns såklart undantag). Byt pose framför spegeln eller vad sjutton som helst! Jag menar inte att jag skulle kunna starta en bättre modeblogg än "alla andra", skulle väl antagligen ha ungefär samma kläder (hög midja, skinnjacka, oversize-tshirts, tights etc) och med största sannolikhet inta ungefär samma poser framför kameran.

Aja hur som helst, någon som har ett bra tips på en bra modeblogg? Jag är ute efter någon som har sin egna stil och får gärna skriva om lite annat också (musik, resor, livet etc). Kan behöva lite tidsfördriv dagar som dessa....

Adíos amigos

Update: Jag kom på en känd svensk modeblogg som jag faktiskt tycker är bra och det är Moderniteter.


All this talk of getting old...

Jag vaknade inte upp med ett nytt liv idag men däremot med en ny insikt på livet.
 Att gå i skolan är en trygg miljö och man behöver inte anstränga sig mycket egentligen men att nu ha fria händer med mitt liv är en känsla jag aldrig haft förut. Det är jag som måste ta tag i saker om det ska hända något, det är ingen som gör det åt mig.

Ska försöka sova nu (har haft väldiga problem med det de senaste dagarna).

Goodnight

All this talk of getting old
it's getting me down my love

Brustna hjärtans höst

Hoppas på ett nytt liv imorgon

Någon som har ett till salu? Jag betalar bra

Godnatt och hejdå

Brustna hjärtans höst var det ja, jag som knappt inte ens lyssnar på Lasse längre. Typiskt...


Without you here the seasons pass me by...

Ännu dag har flytit förbi. Fixade klart "alla" (har säkert glömt minns hälften) tack-för-uppvaktningen-på-studenten-kort, var hos min tandhygenist som berätta för mig att de nyss ändrade så man har gratis tandvård tills man är 21! Det kom ju inte en dag försent utan precis lagom (jag skulle ju få börja betala nästa år). Gött de...
Hann även iväg en snabbis till Lidköping för att hälsa på min moster och fika med mamma. Imorgon hoppas jag på besked om jobb, kan ju faktiskt inte gå och dega för länge (hoppas på att vara ledig 1½ till). Planerade nyss in Sthlm nästa vecka, det blir najs. Saknar Anni så otroligt mycket!

Barcelona, lockar allt mer och mer. Har läst flera guider om staden och tror att jag och la ciudad skulle komma överens. Alla andra tar ju sitt pick och pack och flyttar till London (Oskar, Torsten, Tora, Amanda, Lovisa, Malin, Marie etc) vilket inte låter helt fel det heller men jag tror mer på Barca för min del. Lite jobbigt bara att man inte får besked förs än i december ifall man har kommit in på skolan eller inte men det är bara att tänka positivt.

I mitt tidigare inlägg idag så skrev jag att Agnes ringde, och jag blev så glad! Hoppas på att träffa henne i helgen och att få tid till att åka på hennes gig i Göteborg!

Nu ska jag ta mig en nice cup of tea with my lovely mother.

Adíos

Agnes har ett gig på Sticky nästa vecka

Agnes ringde idag från grannlandet i väst. Det uppskattades väldigt mkt! Hon och hennes band har spelning i Göteborg nästa vecka på Sticky! Ball!

Skriver lite mer utförligt sen..

image15

I can't take my eyes off you..

Man måste lyssna på hela låten för att förstå hur fin den är...


TTA

Fick nyss redo på att TTA spelar i Norrköping på torsdag! Vill dit! Någon som vill joina? Missade ju dem på Way Out West, fast jag har ju hört att dem är rätt "kassa" live men det är kanske är deras grej? Jag vet inte, vill uppleva det först innan jag dömmer dem...

image14
Bild: http://www.klubbrepublik.se/

I's such a shame for us to part...

Avslutade precis ett samtal per tefelon med min mycket goda vän Kristina, som jag förövrigt saknar väldigt mkt nu när hon bor i Norrköping! Känns så overkligt när hon berättar om allt plugg, känns liksom knepigt att hon är stressad över skolan och inte jag.



Du är underbar Kristina
one part of  "den oslagbara trion"


Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Idag ska jag och min syster hjälpa mamms och måla huset. Sen blir det nog promenad i skogen.
En riktigt familjedag helt enkelt.

Funderar även på om jag ska ta tag i att fixa med alla tack-för-uppvaktningen-på-studenten-kort när jag ändåså är på lite fixar-humör.

Nu ropar mor min på mig med en något irriterad röst. LIIINAAA! Dags att ta på sig målarbyxorna!

Bye!

We got koka-kola pumpin' through our veins


Jag är redo

Jag känner mig redo att ta mig vidare här i livet och inte längre stå och trampa i samma ruta. Jag vill lära känna mig själv på ett annat sätt och testa mina gränser. Det kan jag inte göra här hemma på slätta. Barcelona lockar mer och mer nu och om jag inte kommer in på skolan där kommer jag nog bli förkrossad och ångra mig flera gånger om att jag inte valde att åka ut och resa. Ska försöka komma på en back-up plan, typ som jobb i Australien eller Norge. Eller kanske au-pair i staterna? Time will tell helt enkelt...

Give me a new life



Bild: http://sv.wikipedia.org/wiki/Barcelona

Jobb, jobb, jobb...

Nu sitter jag här på jobbet, stället som jag har spenderat hela min sommar, och gör min sista dag på schema här på Sportlagret. Kommer ev. på inringd...

När jag går hem i eftermiddag så kan jag numera kalla mig arbetslös. Det är grejer det...
Har iofs redan blivit erbjuden jobb så jag känner mig rätt lugn. Fast jag orkar inte med Skara! Får hålla mig till ända till januari med att försvinna härifrån. Jag och Martina började kika lite igår på lägenheter i Barcelona, hoppas verkligen vi kommer in. För som det ser ut nu så har jag inte riktigt ekonomin till att åka ut på långresa, vill inte röra min sparpengar till det.

Ha en bra dag...

Kram på er

Kräftskiva på G

Japp idags är det dags för kräftskiva med "student 07 gänget". Ska bli väldans trevligt att träffa alla igen. Och så har grabbarna som ryckt in i lumpen permission i helgen så det blir gött att få träffa dem med.

Men jag ställer mig faktiskt frågan, varför äter man kräftor egentligen? Äckliga djur som kryper på botten och äter as! Rätt så vidrigt egentligen...

Ska fräscha till mig lite nu tänkte jaaaae..

pösshej

Måste sova...

..för jag har en fullspäckad dag framför mig. Ringa doktorn kl 8, hänga med Johannes på förmiddagen, gå på en ev. läkartid, fika med Bells och sen kräftskiva på kvällen.

Helt enkelt dags att sova. Sooo long!

Kärlek // E.

tonight I have to leave it

Oj oj oj...

...va glad jag blev när jag fick mitt lönebesked för juli idag! Blev positivt överraskad! Men det är mycket som går till skatt, hela 5000! Men men, hoppas att pengarna går dit de ska.

Trots en sorglig dag (mina närmaste vet varför) så hade jag en mycket givande samtal med en avlägsen 80 årig släkting och hennes make som jag gärna vill dela med mig av. De sa många kloka ord. Älskar att höra gamla berätta historier...

Men jag väntar till lite senare måste bara smälta den här dagen lite först..

Tjao

Mount Pleasure

Hoppas på många hitar...

image7

It's been hurting all the way with you...


.

Värsta dagen på hela sommaren var det idag. På jobbet var alla bara irriterade och sura, folk ska upp sig osv. Jag pallar inte sånt, mår så jäkla dåligt när alla runt omkring mig är sura och då blev ju jag automatisk tjurig jag med. Det värsta var att en mycket god vän som jag har jobbat med hela sommaren blev sur på mig och det var våran sista dag ihop, så det var inte kul. Så det är jag lite depp för nu :(

Sen när jag var inne på bilddagboken så hade min fina vän Emma laddat upp ett kort på mig och Kristina som vi tog en historia lektion (tror jag?) och då började jag gråta. Jag kommer seriöst sakna gymnasiet jättemkt. Känns så jobbigt att alla bara försvinner nu. Jag saknar att ha mina vänner runt omkring mig varje dag!

TA MIG HÄRIFRÅN

today was one of the strangest day


Heja huvudstaden

Numera bor tjejen till vänster i huvudstaden och pluggar till civilekonom. Seriösa grejer!

image6

You're the closest to heaven that I'll ever be

Take a chance

Tänk vad ens liv kan se olikt ut beroende på vilka val eller saker man gör i livet. Jag funderar ofta på hur saker hade sett ut idag om t.ex. jag inte valde att gå på den festen där jag träffade den där killen, inte gått på Katedralskolan i Skara, inte valt att jobba där osv (ni hajar). Lite som filmen Sliding Doors som beskriver två möjliga händelseförlopp beroende på om huvudpersonen, spelad av Gwyneth Paltrow, hinner med eller missar sitt tåg. Vissa val jag har gjort i mitt liv ångrar jag rejält, t.ex. att bli kär i fel personer, visserligen så väljer man inte direkt vem man blir kär i men jag ångrar i vissa fall att jag inte tänkte mer klart. Men gjort är gjort och det man inte dör blir man ju starkare utav som man säger.

Jag hoppas de val jag kommer göra den närmsta tiden kommer bli till min fördel och att jag kommer ha alla marginaler på min sida genom hela livet.

Au revoir

What You gonna do when it all breaks down
Take another heart through this lonely town
What You gonna do when she turns around
And says I never ever thought that you'd be messing 'round



Paris, noir et blanc

image5

McDonalds kaffe på Avenue des Champs Élysées drack vi en småkylig februarinatt, det var nog den godaste McDonalds kaffen ever.

Paris, je t'aime

Ankan

image4

Saknar dig Oslobruttan!

together we are strong

Lågt blodsockervärde

Fyfan säger jag bara (ni får ursäkta mitt språk) men ibland blir jag bara så irriterad på folk. Idag på jobbet gick en skrikande unge som var arg på sina päron i butiken och rev ner en massa kartonger som jag nyss hade ställt iordning. Visst ungar kan vara riktiga pain-in-the-ass ibland, det vet ju alla, men tror du hans föräldrar gjorde något? Nej inte ett piss utan de lät ungen riva halva butiken, de bad inte ens om ursäkt utan gick nonchalant vidare i butiken. Men nu kommer det värsta, de hade till och med mage och klaga att det var rörigt! Konstigt! Jag blir så arg. Sen blev det ju inte bättre av att jag bara hade käkat frukost och klockan var runt 4. Lågt blodsockervärde och jobba är ingen bra kombination.

Ikväll får jag äntligen en lugn kväll hemma det har jag inte haft på ett tag. Ska bli skönt...

She moves in her own way


Hard work (?)

Söndagskneg är det inte fel på när man får 100% i OB. Känns rätt gött också för söndagar har aldrig varit min dag och kan lika gärna jobba då känner jag...

Time to put my lovely old working t-shirt on....

But they don't understand, people never do
It's confusing, I don't expect them to


Yesterday

Det var en bra dag igår, en degig bra dag. Soppalunch med Mandy, jag var glad för att jag var nyttig för första gången på ett jädra bra tag men den lyckan höll inte i sig länge. Väl hemma hos Mandy moffade vi i oss ett ton lejonet och björnen glass, banan/choklad smak på den. Jag och Mandy har alltid varit svag för banan och choklad tillsammans. Sen på kvällen blev det inte bättre direkt då jag moffade i mig en pizza med Johannes. Hur som helst (kan ju inte vara allt för intressant och läsa om mina matvanor) så var det en bra dag. Avslutade den på stadt i goda vänners sällskap. Sa hejdå till Petter och Martin som flyttar upp till Stockholm idag, lycka til grabbs! Fast jag kommer ju upp om lite minder än 2 veckor så det var ju inte direkt ett "nu-syns-vi-inte-på-skit-länge-hej-då" och Petter klargjorde ju faktiskt igår "sova-över" reglerna hos dem, fast tur är så ska jag ju sova hos Anny Banny (kom på ett nytt smeknamn där ja).

Beställde ett paket från nätet häromdagen med en ny fräsch(?) skinnjacka men mitt bajs visakort funkade tydligen inte (förstår inte varför?) så nu fick jag en faktura istället. Jobbigt ju, jag vet knappt hur man betalar fakturor (bra jobbat evelina).

Nu ska jag kila och knega. Ska sälja ruskigt många sportartiklar idag tänkte jag. Får se hur det går...
Kom och hälsa på mig vettja!

Tjao.

Är det nu livet börjar?

För en timma sen när jag slängde mig upp ur sängen och cyklade iväg till tandläkaren så kändes det precis som jag var på väg till skolan. Solen lös och det var lite småkyligt på morgonkvisten, precis som det brukar vara i slutet av augusti när höstterminen drar igång. Men denna höst kommer inte för min del präglas med caféteriahäng, pluggning och tjat på lärarna att vi har 3 prov på en vecka trots att det står någonstans att man bara får ha 2(?). Jag vet inte riktigt hurvida jag kommer sakna gymnasietiden eller inte. Ettan var ball för då kunde man spana på killarna i trean, tvåan var väl sisådär, mycket plugg då men trean var ju hur grym som helst. Grattis 89:or för ni har ett grymt år framför er. Så jag kommer väl sakna gymnasiet antar jag....

Men vissa säger att det är nu livet börjar, för det är egentligen första gången man står på sina egna ben. Det är en konstig frihetskänsla måste jag medge sen man kan ju diskutera hur fri man egentligen är. Alla har ju sina begränsningar...

Men jag tycker det är rätt ballt och planera vad man vill göra nu och inte riktigt veta vad man gör de närmsta åren. Jag vet liksom inte ens säkert vad jag ska göra i höst men jag har ju såklart mina funderingar. Tror många är väldigt stressade just nu men jag har inte riktigt hunnit bli den ännu, kanske kommer snart. Kanske redan imorgon?

Nu ska jag snygga till mig lite för att sedan sätta mig på en buss mot västkusten, närmare bestämt Göteborg. Ha en bra dag så hörs vi!  Tjaaooo

ge mig nåt som tar mig någonstans

image3


Göteborg

Imorgon är det min enda lediga dag i veckan så jag tar mitt pick och pack och drar till Göteborg (efter en allt för tidig tandläkartid). Ska luncha med Amanda och checka in hennes nya lägenhet. Sen på kvällen blir det nog en snabbfika eller ngt liknande med Johannes. Han ska kolla upp om det finns jobb till mig på Weekday i Stockholm! Skulle ju inte va helt fel...

Morgondagen blir nog en väldigt bra dag...

Nu tv-dax!

Tjaooo

blow him back into my arms


Stockholm blir aldrig min stad?


image2

Bara jag får jobb så kan det nog faktiskt till och med bli så att Stockholm blir min stad. Jag har sökt en del jobb men ska upp dit om någon vecka och söka 1000 till (alla förutom Mcdonalds typ). Måste skriva ansökningsbrev till skolan i Barcelona med. Mycket som händer nu...

I don't wanna spend another day in this city

Snooze

Jag har aldrig varit en sån där som sovit till 1 på dagarna utan alltid när jag har varit ledig så har jag ställt klockan runt 9-tiden så jag inte skulle sova bort en hel dag. Men nu på äldre dagar, speciellt nu när jag jobbar och inte går i skolan längre, så sover jag mer än någonsin. Jag har upptäckt  hur underbart skönt det är att somna om 10 gånger innan man går upp och den här sommaren har inte varit den bästa heller så jag har ju inte missat något fint väder ute. Sen ett annat plus i kanten med att sova är att det är ett grymt gratis nöje, som inatt så drömde jag en så jäkla bra dröm, lite tråkigt att vakna och inse att den inte var sann men det är smällar man få ta helt enkelt.

Sova is helt enkelt the shit

you electrify my life

Way out west

image1

var ju inte lite grymt

Can you read my mind?


Back on track

Dags för mig att börja blogga igen.

Få se hur länge jag orkar den här gången...

Tjao.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0