Vet ni vad...

Jag ska soka jobb pa American Apparel har i Barca som oppnar i juni!
Onska mig lycka till!

Ciao

I <3 Montjüic



Jobbar just nu, ar sadar halvkul. Ar snart klar med en marknadsundersokning, mucho trabajo!
Men det ar bara imorgon kvar sen ar jag ledig tors-tis!

Ciao ciao

Me encanta la vida

Vilken lyckad helg det blev. Beach-häng hela lördagen (så jäkla varmt!) sedan lite utgång på kvällen, fast tidig hemgång strax efter 2. Idag har vi hängt i en park hela dagen och firat Martina, hon fyller ju för sjutton 20 år idag! Har aldrig ätit så mycket sen jag kom hit, pastasallad,mackor, ost, chips, kakor och sen så hade Emirs mamma tagit med sig mamma mat hemifrån Sverige, rabarberpaj, tårta, lammkött, ngn slags pirog etc. Riktig härlig morsa moste jag medge...
Dock skulle jag vara väldigt tjock om jag hade en sådan mor....

Nu ska vi ut och äta (IGEN) på en mexikansk restaurang i Raval, jag kommer dock inte att orka äta. Kanske bara blir en nachotallrik med Guacamole...

Imorgon är det back to work, men bara tills på onsdag sen är jag leeedig! På onsdag är det konsert, på torsdag kommer Ida hit, så det kommer inte bli en lugn stund!

Mycket på gång just nu! Saknar er där hemma, nu har ju Katta a.ka. snyggsyrran kommit hem också...

Ciaaoooo

Väldans kort update...

Jag är död efter dagens utflykt. Åkte till en Cava fabrik utanför stan med klassen, har varit en riktig bra dag. Kvällen är ännu oklar, beror lite på morgondagen ifall jag ska till Montserrat eller inte, som är en liten by uppe i bergen. Ska tydligen vara riktigt fint.

Jag känner iaf på mig att det kommer bli en riktigt bra helg.


Ciaooo

St Jordi

Idag ar det St.Jordi, Kataloniens svar pa alla hjartans dag. Ah jag fick faktiskt en ros idag, av chefen :) hehe
Ikvall ar det fotboll som galler, Barca - Man United!

Slutar nu, sa jag ska ut och njuta av solen innan det blir morkt. Sommar idag!

Ciaoo

Your's to keep if you want to...

Jag har knappt sovit en blund inatt har vaknat av flera hostattacker. Så jag sjukanmälde mig på morgonen, nu känner jag mig relativt välmående igen. Har lite ont i halsen bara.
Dagen har jag ängat åt plugg. Utkastat till uppsatsen är klar och är iprincip klar med min saga. Heja mig!

Nu måste jag handla mat och ev. en bikini.
Risotto och kyckling blir det ikväll!
Ciao

El amor

Det har varit en otroligt bra söndag trots halvtaskigt väder...
Jag satt och pluggade lite på förmiddagen på ett speciellt fik inne i stan där det jobbar en väldans söt kille och vi brukar alltid växla några ord när jag är där. Idag fick jag äntligen reda på vad han hette och vad han kommer ifrån.
Såklart från Argentina. Vi hann faktiskt prata mer än någonsin idag.

Han är så fiiiin! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Han har säkert flickvän...

Åh nu ska vi kolla på The Notebook. Jag kommer dö av kärlekssjuka.
Mierda


Egoflow

307387-233

Ikväll är det köttbullar hos Alexandra. Det ska vi väldans gott!
Btw, så har vi Barcas bästa tak.


(en liten del av utsikten från taket)

Personalfest Regus

307387-231

Det var ju personalfest som sagt igår. Det gick minst sagt vilt till haha..
Här har vi mig och min chef Julio. Jösses...


Jävla grannar

Jag hade verkligen sett fram emot att få sova denna morgon läääänge. Men min granne ville tydligen inte att jag skulle få göra det. Han har en förmåga att sätta på tv:n på de mest konstiga tiderna på högsta volymen...
Imorses vid en 8. Jag vart så jävla förbannad övervägde att banka på väggen men jag kunde inte med eftersom förra helgen var vi nog rätt högljudda...
Men jag lyckades somna om LITE iaf....

Jaja, igår var jag ute och drack öl på Manchester Gótico med Alex, Amanda, Estefan, Lorentzo och Augustin. Väldans trevligt måste medge. Stötte även på Emir, Pato & Erik som också var ute och vimlade i natten.

Nu ska jag iväg till ett Museum med klassen och ikväll är det personalmiddag på G. Väldans trevlig tror jag det kommer bli!

I'm off!

Hanna

307387-230

Jag ser verkligen gräslig ut på denna bild. Dubbelhaka och så ser jag gravid ut men det struntar jag i...
För Hanna Panna är så väldans söt. Det räcker långt...

Jag kommer hem...

..fast inte än på ett tag. Bokade  hembiljett idag till den 31 juli, landar i Stockholm. Valde att åka med Sterling så jag får med mig all packning hem, då får jag ta med mig 40 kg istället för ynka 15 kg med Ryanair! Men det kändes nästan lite vemodigt att boka hembiljett. Jag har varit här halva tiden nu (lite mindre) och det känns som jag kom nyss, trots att jag ändå har kommit in i en vardag här.
Tänk om jag vill vara kvar?

Men jag tänker såhär jag åker hem den 31 juli, känner lite på't, Tänker över mitt liv och om jag känner en enorm Barca-abstinens så är det bara att boka första bästa flyg tillbaka. Söker jobb här, skaffar familj, kids, villa, ja the whole shebang. Njae, inte riktigt så men kanske faktiskt startar upp ett riktigt liv i Barcelona för just nu känns det som jag lever i någon slags låtsas värld. Svårt och förklara...

Jag drömde faktiskt inatt att jag åkte hem, vilket jag har drömt X antal gånger det senaste. Det roliga är att de första veckorna här så drömde jag varje natt att jag var påväg hit.

Just ja, har glömt att berätta att jag även har sökt in till lite skolor i höst. Första prioritering var Industriell Ekonimi med internationell inriktning i Linköping. Nu blev du glad va Kristina?:)
Men ah, just nu känns det som en ganska liten chans att jag börjar.


Ska hoppa i säng nu alldeles strax. Läsa lite bok tänkte jag med..

Stor KRAM till alla. Saknar er väldans mycket!

// E.


Så ere..

image229

El fin de...

Ja då var det måndag igen, veckorna flyger iprincip bara förbi. Speciellt helgerna, dom man värderar mest. Denna helg var lite smått galen om man säger så. I fredags så var det lite chill hemma hos Pato, bra musik, god mat, lite dricka och trevligt sällskap, sen vidare ut på en bar. Men det blev tidig hemgång för min del...
På lördagmorgon bestämde jag och Ragna för att äta frukost på taket och jaaee, vi fastnade där hela dagen. Så skönt i solen!

På kvällen senare så var det dags för fest hos våran lärare Ricardo med tema "tv-serier", jag var Donna i That's 70s show. Tyvärr visade det sig senare att spanjorerna inte visste var det var, que pena! Bäst var nog Alex som Bree i Desperate housewifes...
I vilket fall som helst så hade vi förfest och det vart mycket lyckat. Blev så sen att jag inte spenderade så mycket tid på festen utan flängde runt med Magda på diverse barer, mkt trevligt! Sen när man kom hem så visade sig att det var efterfest hemma hos oss. Loco! Pobres vecinos!

På söndagen gjorde jag inte allt för mycket, hängde lite på taket, lite på beachen, lite i Raval etc. Dagen avslutades med bio.

Idag är jag mas o menos död! Phuuu. Ska vila hela veckan...

Ciao ciaaaoo!

Agnes: Ja det finns Acne kläder i Barca. Köpte en klänning på rea för 200 spänn, asbra! Saknar dig.


Nu vet jag vad jag behöver

...och det är en riktig man som kan följa mig hem på nätterna genom de mörka gränderna i Raval.

Där har vi lösningen på alla problem jag har just nu! Dags att börja leta...

Tyskar i BCN

Förlåt nu alla som läser detta som på något sätt har koppling till Tyskland. Men det är något jag måste få ur mig..
Av någon anledning är det en hel hög med tyskar här nu, antar att det är fotbollshulliganer. Dom skriker på gatorna och i tunnelbanan så man får ont i huvudet och att de just skriker på tyska gör det bara ännu värre. De låter som, ja jag vet inte, vill inte göra några dumma uttalanden här nu, men när jag hör dom skrika så försvinner mina tankar direkt till 1940 talet och till en viss herre med mustach.

Förlåt ännu en gång men det är så jag känner.
Så ni tyska hulliganar i Barcelona, kan vi vara TYSTA istället för att vara så himla TYSKA!(försökte på mig en ordvits där)

Tack för mig.

High on life

Varför är man alltid så väldans sliten på måndagar i Barca? Svaret på den frågan är ganska enkel, tror de flesta förstår varför...
Helgen har iaf varit väldans bra. I lördagskväll lämnade jag hemmet vid 12 och kom inte tillbaka förs än nästa kväll, haha, det är sånt som kan hända ibland (detta kan missförstås..)
Gårdagen spenderas iaf med lunch ute med sällskap sen hookade jag upp med Alex & Amanda och vi drog till stranden och mötte upp Emir (bumbipappan), Pato y Servando. Hög mysfaktor!

Ikväll är det Nasty Mondays, bueno, inte för min del, kommer ju aldrig kunna gå på det mer. Eller ja inte på ett jäkla bra tag, isåfall om jag är "sjuk" någon tisdag från jobbet. Jobbet ja, hmm,  det går framåt. Fick ringa massa svåra samtal idag, känner mig rätt så stolt över mig själv. Tror att mor min skulle tycka min chef var väldans attraktiv, känns som hennes typ.

Imorgon är det tisdag och jobb igen. Skulle hellre vilja sova men pero a veces la vida es dura.
Men det är tur att jag mest är hög hela tiden som alla andra här i BCN....
Okej ni kan vara lugna där hemma....
I'm high on life

Nu ska jag sova (i samma sekund som jag skrev det så drog Malin iväg på förferre, hrmf jag vill med)

Adios


Verano...?

Konserten i torsdags var grym! Eller ja, Shout out louds har väl aldrig varit världens bästa liveband. Men för att vara dom så var det värt pengarna. Efter konserten var till min stora förvåning Kleerup dj och han var faktiskt riktigt bra. Synd att spanjorerna inte hade någon koll på vem han är, om det hade varit mer folk så hade det varit ännu bättre.

Igår så var vi hela dagen i Tarragona med klassen, riktigt trevligt att vara på utflykt måste jag medge. På kvällen så tog jag och Erik en öl på en uteservering precis vid oss och sedan drog vi till en jättemysko bar. En upplevelse i sig!

Idag har jag hängt på stranden hela dagen med Erik, Emir och Malin. Och vet ni vad, jag har badat! Kallt men det var det värt. Återkommer med bildbevis!

Kvällen är lite halvt oplanerad. Men ut ska jag iaf...

Så det var en kort uppdatering vad jag har haft för mig de senaste dagarna.
Adioooos

Shout out Louds

image228
Bild: myspace

Ikväll ska jag och Ida (precis nyinflyttad från Norrköping) på Shout out LoudsRazzmatazz. Förra året såg jag dom på Hugo's i Norpan och på Way out West i Gbg. Sitter och lyssnar på dem just nu för att komma in  stämning och det går rätt bra.

Tonight I have to leave it påminner om en grym tid...
Tiden innan studenten. Åååååh, vilka minnen!

Idag är det strålande solsken och varmt! Har nog bränt mig....
--------------------------------------------
I'm off! Adios

Por fin

Verkligen jätteledsen för dålig uppdatering det senaste (och jag som klaga på att ni aldrig skriver kommentarer längre). Har inte haft tid och sätta mig och skriva.
Well well vi börjar ifrån helgen som har varit.

I fredags var det fest hos våran lärare Horacio. Verkligen hur kul som helst! Det bjöds på mat, sång och dans. Och även inslag av viss teater, faktiskt från min egna del. Jag, Tina och Alex hade förberett en liten grej, svårt och förklara på bloggen bra men man kan ungefär säga att vi dubbade en scen av Pulp Fiction och bytte rollkaraktärerna. T.ex. John Travolta (Martinas röst) spelade Emir i klassen...
Hajar ni ungefär? Jaja...

På lördag åkte jag och Ragge till Ikea och kökade god (!!) mat. Första gången i hela mitt liv jag har njutit av att käka potatis, köttbullar och brunsås. Det är en härlig känsla att vara på Ikea, man känner sig hemma...

På kvällen så var det dags för barrunda med la familia (fast utan Ragna, som åkte till franska alperna på natten). Ja du hur den kvällen slutade håller jag och Malin för oss själva haha. Men kul var det...

Nu är en nya arbetsvecka påbörjad. Och det går hyffsat bra, gäller bara att hålla skenet uppe när man inte riktigt förstår eller gör något lite misstag. Något som även är jobbigt är att på jobbet har vi stora fönster ut mot havet, lite jobbigt och arbeta som idag då det har varit en kanon dag. Fick iaf sola en timma på lunchen, dt satt fint! Efter jobbet så kände jag att jag behövde vara ute mer ("svensk-sommarvärme" idag). Så jag joggade upp och ner för berget Montjuic i solnedgången precis här vid oss. Så jäkla underbart, iprincip allt har slagit ut så det doftar underbart där uppe. Världens finaste utsikt också över Barcelona...

Ska snart pallra mig till sängen och läsa lite i min nyköpta spanska bok som på svenska heter Vindens skugga...

Jag saknar alla jättemkt! Skulle verkligen uppskatta fler kommentarer, man blir så glad!

Adiooooos!

RSS 2.0