Jag lever

...men jag svettas floder. Det är sjukt varmt, vet inte riktigt hur jag ska stå ut värmen.
Jag har lov nu, så jäkla skönt. Har varit på stranden två dagar i rad nu, fina stränder utanför Barca. Barcas strand är heeemsk'!

Imorgon blir det klassfest det blir ball....

Ska lägga in lite bilder på bloggen i helgen tänkte jag. Ha en bra kväll så ska jag fortsätta att svettas vidare...

Ciaoo

Nu är det allt dags för en update

Hola chicos! Det var inte igår, dags för en rejäl catch-up så att säga...
Vad har hänt nu då? Som de flesta vet så var jag hemma i Sverige förra helgen på en snabbvisit, tors-tis. Främst för att överraska Bella som tog studenten och det blev mycket lyckat. Var så kul att träffa alla igen men jag kom inte direkt tillbaka hem till Barca utvilad, var väldigt intensiva dagar. Förutom trevligt studentfirande hann jag med en massa fika, mys hos Björn ute i Öglunda, middag med systern, lunch på Kråks, snabb sväng i Skövde etc.
Jag hann även med att träffa Agnes och Amanda.

Tillbaka sen i Barcelona var det tillbaka till praktiken i två dagar. Känns konstigt att man inte ska tillbaka dit mer nu. Sista dagen var väldigt bra iaf. Fick ett presentkort på 250 € på Corte Ingles, blev väldigt glad. Gav Oriol en Sverige t-shirt som han glatt gick runt med hela dagen, trots att Sverige förlorade matchen.

I fredags var det dags för midsommar firande. Vi inledde med middag och snaps på taket, väldigt mysigt. Sedan begav vi oss mot Ciutadella parken där alla Barcelona-svenskar hade samlats, och vi är väldigt många. Där blev det midsommardans runt en palm, mkt underhållande:). Kvällen slutade med att vi blev inlåsta i parken och jag sprang runt i en vattenspridare, så det kan gå....


Idag har jag hängt på beachen, varit på konsert, njutigt av det varma sommarkvällen i goda vänners sällskap, kollat fotboll etc. En mycket lyckad dag!

Just nu sitter jag och väntar på att min mor, min syster och min systerson ska komma. Deras plan blev en timme försenat. Så jag får sitta uppe och vänta här nu.

Hoppas ni där hemma mår bra, saknar er redan! Kraam!


Snart..

..kommer en update. Hall ut lite till...
Mkt som har hant och som hander. Lovar att skriva ett inlagg till helgen.

Puss pa er!

Summercase

Då var äntligen biljetterna till Summercase köpta, guuuu vad jag och Oskar kommer ha det trevligt!

Imorgon händer det en ganska stor grej, dock hemlig. Men vi hörs!

Ciaooo

Översättning med google är ball...

"Du kommer bli min lillasyster svenska Ikea!"

Skriver med mr X på msn, han tycker det är kul att skriva på svenska med hjälp av google's översättningsprogram.

Underbara helg

Har haft en riktigt skön helg trots min jobbiga förkylning. Äntligen bra väder i Barca igen, första helgen utan regn på väldigt länge! Är så otroligt vackert nu i staden efter allt regnande, så grönt. Man blir så lycklig.

I fredags stannade jag hemma och kollade film, behövdes. Igår hängde jag lite på balkongen, sen lite på stranden med Hanna. På kvällen mötte jag upp Magda + vänner på Flamingo's efter några mojitos drog vi vidare till Betty Ford där vi tog en öl. Mkt trevligt!

Denna dagen har spenderats i en park uppe på Montjüic med Erik, sedan kom Sofi och Dante också. Jätteskönt!

Hoppas ni har haft en bra helg där hemma i värmen. Speciellt mor min som fyller år idag. Stora kramar till dig!

Love
Evelina


Coldplay

Den 17 juni har Coldplay gratis konsert här i Barca...

Ville bara meddela det.


Du måste va sjuk...

Nu vet jag varför jag hade så ont i kroppen igår, jag har gått och blivit sjuk. Är helst slut orkar inte göra något.
Var nyss nere och köpte glass och nu när jag kom upp igen så vart jag helt slut. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu, ska bara invänta att mörkret infaller..

Får se om jag orkar gå till jobbet imorgon.

Nu skulle jag vilja vara hemma hos mor min och bli ompysslad. Det vore något det...

Chao!

Tröttare än tröttast, jomenvisst!

Det var längesen jag var så här sjukt trött, har ont i hela kroppen. Får väl skylla mig själv att jag gick och la mig efter 2 inatt och gick upp vid halv 8. Hade manligt besök på rummet, haha! Ne inte på det viset, Diego & Fernando kom över på lite film, eller ja vi skulle se på film men den funka inte. Vart lite skitsnack och surfning på You Tube istället. Funka det med!

Nu ska jag skriva klart min uppsats, heja mig!

Pusspåer!

Me encanta el verano

307387-250

Från konserten i fredags...

El tiempo pasa volando



1 år sen...

(bilderna är tagna från Emmas bilddagbok, hoppas detta är okej?)

Helgen

Då var det söndag åter igen. Känns lite sådär vemodigt att man ska upp imorgon igen.
I fredags var jag först i skolan på förmiddagen sen så drog jag Erik och Emir ner till stranden. På kvällen hänkade jag på Sofi och Emma till norra Barcelona för att gå på konsert, var en rikigt underbar sommarkväll. Natten spenderades i Barrio Gotico, barrunda på tapeten. Igår körde jag, Ragna, Kalle och Malin en runda på stan, avslutades med middag på Rosa Raval. På kvällen var det dags för hej-då fest för Ida & Jeanette, maskerad vart det. Min fantasi var inte på topp och jag orkade inte köpa några maskerad-kläder, så det blev en gammal hederlig toga-outfit a'la studentveckan. Jag var dock inte i mitt esse den kvällen så det blev tidig hemgång för mig och Tina.
Väntar på att det ska spricka upp (ska göra det enligt smhi), vill ha sol ju! Det är ju helt sinnessjukt bra väder hemma. Jag är blek som snö igen, tråkigt!

Ska försöka få lite plugg gjort nu. Tja!

RSS 2.0