Stockholm

Bilder: http://agneeees.blogg.se/

Att resa

Skulle ha lagt upp lite bilder från resan men min uppkoppling verkar inte riktigt tillåta det idag tyvärr.
Det här med att resa är en drog, man vill bara ha mer och blir aldrig riktigt nöjd. Klart att man kan längta hem ibland och visst så blir man trött av att alltid vara på resande fot men när man kommer hem så tröttnar man fortare än vad man trodde på vardagen.
Min nästa resa jag vill lägga mycket pengar på är utan tvekan Sydamerika, mycket beror såklart på att jag kan Spanska flytande.
Idag ska jag jobba och även imorgon, så det är back to real life nu.
Ska läsa lite i Shantaram innan jag kilar iväg till jobbet.
Kram på er

På hemmaplan igen

Hej! Det var inte igår jag uppdatera och jag ursäktar mig. Mycket har hänt.
Jag är nu sedan lite mer än 1 vecka tillbaka på svensk mark. Resan är bland det bästa jag har gjort och jag kommer att bära med mig många fina minnen genom hela livet.
Mina framtidsplaner nu är att åka till Barcelona under Juni månad, jobba lite i Juli och sen faktiskt börja plugga i höst. Tro det eller ej men jag ska bosätta mig i Sverige igen efter ha varit ute och flängt sen Januari 2008, vi får hoppas det går bra.
Livet leker och jag mår väldigt bra och jag ska ta tag i min blogg igen. Väntar på att Agnes ska lägga upp lite fina bilder från vår helg i Sthlm och jag kommer även att återkomma med bilder från resan!
Stor kram på er alla

RSS 2.0